CCM Tacks 910 Sisak

CCM Tacks 910 Sisak

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100055434
Készlet információ: Raktáron
115 199 Ft115 199 Ft
Nettó: 90 708 Ft
 • Védelem:
  A Super Tacks 910 sisak belseje teljesen megújult, összehasonlítva az előddel. Az Ottawai Egyetem Neurotrauma Impact Science Laboratory-val közösen fejlesztettek ki. 
  Új Fluid Inside párnákkal, melyek a legfontosabb pontjainál helyezkednek el, kombinálva a D3O® anyaggal, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtják, mivel hatékonyan képesek különböző típusú ütéseket energiáját elnyelni.
   
 •  Kényelem
  A Super Tacks 910 sisak a kényelem terén is kiváló. Ez az új I.Q.Shion memóriahab bélésnek köszönhető öntött kettős sűrűségű habokkal rendelkezik. Ez a kombináció kényelmes illeszkedést biztosít a játékosoknak, biztosítva a végső védelmet.
   
 • Beállítás:
  Új beállítható aktív stabilizátor hátsó párnával rendelkezik, amely a fej hátsó részét támogatja, és kényelmesen illeszkedik. Ez a beállítási rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy menet közben könnyen testre szabják a sisak illeszkedését. A sisak tökéletes illeszkedése még soha nem volt ilyen egyszerű! Egyszerűen nyissa ki a füleket a sisak oldalán, állítsa be a méretét, és készen áll a használatra.
   
 • Héj:
  A külső héj oldalai megerősítésre kerültek a sokféle ütéstípus elleni védelem érdekében. Vizuálisan a Super Tacks 910 sisak olyan pro-jóváhagyott megjelenéssel rendelkezik, amely egyszerre elegáns és hatékony szellőzést is biztosít.