A fogyasztói követeléshez mellékelni kell a vásárlásnál kapott blokkot vagy számlát.

BOTOK
Az fa ill. composite ütők (játékos és kapus) gyártási hibáira a fogyasztónak történő eladás dátumától számított harminc (30) napos garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja. Felhívjuk figyelmét, hogy botigénykor képre van szükségünk az ütő sorozatszámáról.

KORCSOLYA
A korcsolyákra normál használat és karbantartás esetén a  gyártási hibákra az eladás dátumától számított kilencven (90) napos garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja.

FEJVÉDŐK
A fejvédőkre normál használat és karbantartás esetén a  gyártási hibákra az eladás dátumától számított egy (1) éves garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja.

RÁCS
A rácsokra normál használat és karbantartás esetén a  gyártási hibákra az eladás dátumától számított egy (1) éves garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja.

KAPUS FEJVÉDŐ
A kapus fejvédőkre normál használat és karbantartás esetén a  gyártási hibákra az eladás dátumától számított egy (1) éves garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja. A kapus rácsokra kilencven (90) napig garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja. Ha a rács meghajlott vagy horpadt, akkor ez a garancia nem vonatkozik rá.

VÉDŐFELSZERELÉS
A védő felszerelésekre (játékos és kapus) normál használat és karbantartás esetén a  gyártási hibákra az eladás dátumától számított kilencven (90) napos garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja.

MAMUT, LEPKÉS -ÉS BLOKKOLÓ KESZTYŰ
A mamutra,lepkés -és blokkoló kesztyűkre normál használat és karbantartás esetén a  gyártási hibákra az eladás dátumától számított kilencven (90) napos garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja.

TÁSKÁK
A táskák normál használat és karbantartás esetén a  gyártási hibákra az eladás dátumától számított kilencven (90) napos garancia vonatkozik, amennyiben rendeltetésszerűen használja.