CCM Trigger 7 Pro Composite ütő

CCM Trigger 7 Pro Composite ütő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100068143
Készlet információ: Raktáron
165 999 Ft165 999 Ft
Nettó: 130 708 Ft
  • A 2022-es újdonsága, a  CCM Ribcor Trigger 7 Pro.
  • A Trigger 7 Pro jobb egyensúlyi ponttal készült, és kisebb súlyú, mint elődje, így jobb érzést és rendkívül gyors kioldást biztosít.
  • Nagy teljesítményű Nanolite Carbon Layering technológiát és a sigmatex-et kombinálja.
  • Kifejezetten a játékosok botjait szem előtt tartva, a Sigmatex új karbon szövése javítja az előző generáció tartósságát és szilárdságát, miközben könnyebb és kiegyensúlyozottabb botot tesz lehetővé.
  • A Ribcor Trigger 7 Pro  tervezésénél a CCM megtartotta  népszerű E-Geometry formáját . Ezt a fejlett ergonomikus konstrukciót a CCM Performance Lab tervezte a világ néhány legjobb jégkorongozójával együttműködve. Úgy tervezték, hogy zökkenőmentes energiaátvitelt biztosítson a felszabadulási sebesség maximalizálása érdekében. A tengely tetejétől kezdve egy lekerekített, homorú kialakítást talál, amely lehetővé teszi a fejlett kényelmet és irányítást. Ahogy lefelé halad az ütő közepétől egy lekerekített domború hátoldalt talál, amely négyszögletes sarkú, homorú előlappal kombinálva maximalizálja a kézügyességet és az irányíthatóságot.
  • Az E-Geometry tengellyel párhuzamosan működő Trigger 7 Pro a Skeleton+ tengelykúpját is használja. Ez az újratervezett kúpos egy új gyártási technológia, amely nagyobb megbízhatóságot és tartósságot biztosít a bot ezen kulcsfontosságú területén. Ez jobb konzisztenciát és gyorsabb felvételt tesz lehetővé a játék kulcsfontosságú pillanataiban.
  • Ribcor Trigger 7 Pro  Agility 2 tollal készült Ez az optimalizált agility toll most Sigmatex szétterített szénszövetet használ.

A Ribcor botsorukat jobb tartóssággal és csökkentett súllyal továbbfejlesztve, a Ribcor Trigger 7 Pro Senior Hockey Stick nagyszerű lehetőség lesz az elit szintű játékosok számára, akik a jégen való játékuk minden aspektusát szeretnék javítani.