December 31-ig 25% kedvezményt adunk minden táskára, aláöltözőre, és minden textil termékre! Ne felejtsétek el beírni a Beehoki25 kódot a megrendelésnél!

CCM Super Tacks X Sisak

CCM Super Tacks X Sisak

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100060898
Készlet információ: Új termék
176 600 Ft176 600 Ft
Nettó: 139 055 Ft
  • A mai 3D technológia elhozta a fejvédelem következő generációját, a CCM Hockey Super Tacks X sisakot. Ezeknek a vadonatúj innovatív technológiáknak köszönhetően a Super Tacks X sisak az egyik legfejlettebb a piacon.
  • A Super Tacks X sisak belseje illeszkedik egy innovatív élvonalbeli 3D nyomtatott, folytonos illesztésű béléshez. A Nest Tech 3D nyomtatott rács optimálisan van beállítva változó sűrűséggel a bélés meghatározott pontjain, hogy segítsen a hoki mindenféle hatásának eloszlásában a legfontosabb területeken. A további ütéselnyelés és extra védelem érdekében a CCM D30 intelligens anyaggal és további több sűrűségű habokkal rendelkezik. Ez az új technológia páratlan védelmet és illeszkedést kínál.
  • Az elit védelem mellett a Super Tacks X sisak kényelmében is kiválóbb lesz. Ez köszönhető az új Nest Tech 3D nyomtatott bélésnek is. A Nest Tech Liner könnyebben illeszkedik a fejéhez, puha, folyamatos páratlan illeszkedéssel. A bélés sokoldalúságának köszönhetően a Super Tacks X sisak sokkal jobban lélegezhet és maximális légáramlást kínál a fejnek. Ez elősegíti a játék teljes teljesítményének növelését.
  • A sisak beállításához a Super Tacks X Helmet egy szerszám nélküli front-back beállító rendszerrel rendelkezik. Ez a könnyen használható beállítás szélesebb mérettartományt kínál a legjobb testreszabott illeszkedés érdekében. Soha nem volt ilyen egyszerű a sisak tökéletes illeszkedése! Egyszerűen nyissa ki a sisak oldalán található füleket, állítsa be a méretét, és készen áll az indulásra.
  • Vizuálisan a Super Tacks X sisak profi jóváhagyású megjelenéssel rendelkezik, amely egyszerre elegáns és hatékony, amikor a sisak egészében légáramlást kell létrehozni. A külső héj oldalai szintén megerősítésre kerültek a sokféle ütéstípus elleni védelem érdekében.
  • Ha olyan játékos vagy, aki elit szintű védelmet és csúcstechnológiákat keres, hogy a fejed a lehető legkényelmesebb és biztonságosabb legyen a jégen, ne keress tovább, itt a CCM Super Tacks X sisak.