CCM Jetspeed FT4 PRO Lábszárvédő

CCM Jetspeed FT4 PRO Lábszárvédő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100061251
Készlet információ: Akciós
65 475 Ft87 300 Ft
Nettó: 51 555 Ft

A 2021-es szezon újdonsága a CCM JetSpeed ​​FT4 Pro lábszárvédő! Úgy optimalizálták, hogy biztosítsák a mozgástartományt új technológiák alkalmazásával, amely biztonságosabbá teszi az ütések ellen a játékost.

  • A CCM FT4 Pro lábszárvédő szerkezetét új anatómiai, keskeny illesztésű kialakítással tervezték át. A héjszerkezetnek és az új anatómiai Zotefoam + dryfoam bélésnek köszönhetően könnyű mobil védelmet nyújt az elit játék szintjére optimalizálva. Ez a bélés kivehető, mely könnyű karbantartást tesz lehetővé.
  • A CCM FT4 Pro lábszárvédő térdén és sípcsontján a CCM optimalizált anatómiai JDP térdkalácsokat használt.Nagyobb mozgásszabadságot kínál, és elősegíti az ütőerő térdtől való eloszlatását. Ez párosul HD habvédőkkel, amelyek könnyű, de erős védelmet nyújtanak.
  • A Premium HD habokat az FT4 Pro lábszárvédő combjainál használják, még nagyobb védelem érdekében. Hogy mindent a helyén tartson, a CCM egy felső zárszíjat használt, nyújtható kényelmi párnával és egy állítható pánttal a testre szabott illeszkedés érdekében.
  • Elit szintű lábszárvédő, amely megóvja az ütéstől és rugalmas.