CCM Jetspeed FT4 PRO Könyökvédő

CCM Jetspeed FT4 PRO Könyökvédő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100061206
Készlet információ: Akciós
48 599 Ft64 799 Ft
Nettó: 38 267 Ft

A 2021-es szezon újdonsága a CCM JetSpeed ​​FT4 Pro könyökvédő! Úgy optimalizálták, hogy biztosítsák a mozgástartományt új technológiák alkalmazásával, amely biztonságosabbá teszi az ütések ellen a játékost.

  • A CCM Jetspeed FT4 Pro betétei 3 részből áll, erős, száraz habbélésű kialakítással rendelkezik. A továbbfejlesztett konstrukció jobban követi a könyök természetes mozgásait, lehetővé téve a könnyebb mozgást botkezelést, passzolást és lövést. Az alkar prémium zotefoam és HD habvédőkből készül, melyek súlyban könnyű mégis pro-szintű védelmet nyújtanak a játékosoknak.
  • A bicepsz területét nagy sűrűségű öntött PE habokkal rendelkezik. Ezek a habok NHL-kaliberű védelmet nyújtanak, amely száraz és könnyű marad, és testhez közeli illeszkedést biztosít.
  • A Jetspeed FT4 Pro könyökvédők öntött PE sapkával rendelkeznek, JDP konstrukcióval. A JDP sapkát úgy tervezték, hogy az ütőerőt eloszlassa.Megerősített HD habvédővel rendelkezik.
  • A CCM egy újonnan átalakított hevederrendszert is beépített a JetSpeed ​​FT4 Pro könyökvédőbe. Ez a heveder kifinomult párnázott középső zárpánttal és egy nejlon alkarszíjjal rendelkezik, amely lehetővé teszi a jobb illeszkedést a mozgás veszélyeztetése nélkül.
  • Elit szintű könyökvédő mely megóv az erős ütéstől és rugalmas.