CCM Jetspeed FT4 Mellvédő

CCM Jetspeed FT4 Mellvédő

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100061171
Készlet információ: Raktáron
65 499 Ft65 499 Ft
Nettó: 51 574 Ft

A 2021-es szezon újdonsága a CCM JetSpeed ​​FT4 vállvédő! Úgy optimalizálták, hogy biztosítsák a mozgástartományt új technológiák alkalmazásával, amely biztonságosabbá teszi az ütések ellen a játékost.

  • A CCM egy teljesen új, megerősített mobilitási kialakítást alkalmaz öntött PE habokkal, amely mozgásszabadságot és mobilitást biztosít.Ez a kialakítás kiváló mozgásszabadságot biztosít. Ez párosul az ultrakönnyű Ufoam kivitelű vállvédőkkel, amelyek szilárd védelmet nyújtanak.JDP vállvédőkkel junior méretben.
  • A karon lefelé haladva a bicepszig a CCM PE formázott védelmet használt, hosszának beállításával a karra való egyedi illeszkedés érdekében.A törzsben a CCM beépített egy PE védőréteget, amely megbízható védelmet nyújt, amely meglepően könnyű marad. Tartalmaz egy kivehető hasvédőt is, amely szükség esetén extra fedést biztosít.
  • A Jetspeed FT4 vállpárnák új hibrid pajzs- és gerincvédelemmel rendelkeznek HDPE műanyagokkal a magas kaliberű védelem érdekében. Fent a a kulcscsont védelmében HD formázott habokkal, amelyek nem fognak megterhelni.
  • A Jetspeed FT4 vállpárnák bélésében a CCM laminált puha tapintású béléssel készül, amely kevesebb izzadságot szív fel, hogy könnyű maradjon és hosszú távú kényelmet biztosítson.
  • Magas szintű vállvédő, ami súlyban könnyű és rugalmas.