December 31-ig 25% kedvezményt adunk minden táskára, aláöltözőre, és minden textil termékre! Ne felejtsétek el beírni a Beehoki25 kódot a megrendelésnél!

CCM Jetspeed FT4 Kesztyű

CCM Jetspeed FT4 Kesztyű

Gyártó: CCM
Cikkszám: AC100061012
Készlet információ: Akciós
59 925 Ft79 900 Ft
Nettó: 47 185 Ft
  • A CCM Jetspeed FT4 kesztyű külső része Pro poliészterből készült. Ezeket a tartós kesztyűket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy kopásnak és nagy ütésnek kitett területeken, miközben lehetővé teszik a megfelelő légáramlást, hogy a keze hűvös és száraz legyen játék közben. A Jetspeed FT4 kesztyű vadonatúj hátsó tekercses kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen anatómiai formát követ, hogy jobban illeszkedjen a kezeihez. Ez optimális mobilitást biztosít a kezével.  A rugalmas csuklóvédőt is rövidebbre és előszögre tervezték, lehetővé téve a korlátlan csuklómozgást, rugalmasságot és prémium védelmet.
  • A magas szintű és könnyű védelmet nyújtó CCM Jetspeed FT4 kesztyűk hátsó keze és ujjai az ütéselnyelő Pro szintű HD hab alaprétegét tartalmazzák. A Pro szintű HD hab mellett nagy sűrűségű PE hab és PE ​​betétek is működnek. Ezek a habok és betétek kulcsfontosságúak a lehető legjobb ütéselnyelés biztosításában. Háromrészes szegmentált ujjakat a maximális kézügyességhez.
  • A Jetspeed FT4 kesztyűkben kulcsfontosságú a játékosok jobb érzése és jobb irányítása. Ennek eléréséhez a CCM Pro Clarino tenyeret és további nagy kopásállóságot használ. Ez a tenyér zökkenőmentes átmenetet tesz lehetővé a tenyér és a csuklóvédő között kívül-belül, a maximális kényelem és optimális kölcsönhatás érdekében. Ezenkívül tartalmaznak egy 2 részes Pro flex hüvelykujjat is, hogy teljes mozgást és hihetetlen tapadást biztosítsanak az ütőn.  Ezek kombinációja azt az érzést kelti benned, hogy az ütőt már az első felhelyezéskor stabilan kézben tarthatod.
  • Belsőleg a Jetspeed FT4 kesztyűt laminált PU párnahabbal bélelik, amely puha, lélegző érzetet biztosít, és segít elvezetni a nedvességet. A kényelmes párnázatot Polygiene bevonattal is bevonják, amely megakadályozza a szagokat okozó baktériumok növekedését és tisztábbá teszi a kesztyűt.
     
  • A következő színekben is gyártott modell: